Handelsbetingelser

Firmaoplysninger

MONUMENTA
Hersnap Bygade 9
5380 Dalby
CVR: 19913503
Tlf. 5210 2900
Mail: info@gravvasen.dk

Personlige oplysninger

MONUMENTA indsamler, bruger og beskytter personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen (GDPR). Der indsamles udelukkende informationer til eksekvering af ordrer. Alle informationer gemmes i 5 år jvf. Bogføringsloven.

Ophavsret

Indholdet af hjemmesiden – herunder produktbilleder, tekst, grafik, webgrafik og andre data – ejes af MONUMENTA. Materialet er beskyttet af lov om ophavsret samt intellektuel og industriel ejendomsret. Brug af genstande der er nævnt ovenfor, uden skriftligt samtykke fra MONUMENTA, straffes i henhold til gældende lovgivning.

Bestilling

Du kan kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms og angivet i danske kroner, hvor intet andet er anført.


Fortrydelsesret

Du har som forbruger 8 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Du skal inden 8 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt til kundeservice på info@gravvasen.dk . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Vi forbeholder os retten til at sætte pengene tilbage til den bankkonto de kom fra. Skal der laves manuel overførsel tager vi et gebyr på 99 kr.

Fortrydelsesretten kan også udøves ved brug af standard fortrydelsesformularen, der vedlægges forsendelsen.
Ved fortrydelse betales fragtomkostningerne af kunden.